ATSO Başkanı Budak, Emniyet Müdürü Sağlama

ATSO Başkanı Budak, Emniyet Müdürü Sağlama Antalya kitapları hediye etti


ANTALYA (A.A) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Osman Budak ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlamı ziyaret etti.
     Antalya TSO Yönetim Kurulu Başkanı Budak ve yönetim kurulu üyeleri, son emniyet müdürleri kararnamesi ile Diyarbakırdan Antalya Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Sağlamı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.
     Emniyet Müdürü Sağlam, Antalyanın önemli bir kent olduğunu, üstlendiği sorumluluğun bilincinde olduğunu belirtti.
     Başarının ekip işi olduğunu vurgulayan Sağlam, Ekip çalışmasını başarabilenler başarılı olur. Biz de Antalya Emniyet Müdürlüğü ekibi olarak ortak bir vizyonla görevimizi yaparsak başarılı oluruz dedi.
     Önceki görev yerlerinde olduğu gibi Antalyada da sosyal projelere önem vereceğini bildiren Sağlam, Dezavantajlı bölgelerdeki ailelerimizi, gençlerimizi, çocuklarımızı kazanmak için eğitim çalışmalarına önem vereceğiz. Diyarbakırda göreve başladığımda bana hoş geldine gelecek olanlar çiçek yerine kitap getirsinler demiştim. Bir süre sonra bu önerim kampanyaya dönüştü ve yöreye 33 kütüphane kazandırdık. Umarım Antalyada da bu anlayışla okullarımıza yeni kütüphaneler kazandırır, mevcutları zenginleştiririz diye konuştu.
     Antalya TSO Başkanı Budak da Emniyet Müdürü Sağlama çalışmaları hakkında bilgi verdi.
     Antalyanın yoğun göç alan bir kent olduğuna dikkat çeken Budak, Antalya nüfusuna ek olarak kentimiz yılda 11 milyon turist ağırlıyor. İkinci konutları nedeniyle ve ülke içinden gelenleri de bu rakama eklersek emniyet müdürlüğümüzün hizmet verdiği nüfusun TUİK tarafından ilan edilen resmi rakamın çok üzerinde olduğunu görüyoruz. Emniyet teşkilatımız bu zor görevi bugüne kadar en iyi şekilde yaptı, bundan sonra da başarılı çalışmalarını sürdürecektir dedi.
     Antalyanın Türkiyenin dünyaya açılan kapısı olduğu, emniyet teşkilatının güvenliği sağlamadaki başarısının Türkiyenin imajı için çok önemli olduğunu vurgulayan Budak, şunları söyledi:
     Araştırmalara baktığımızda turizmin birinci önceliğinin güvenlik olduğunu görüyoruz. Antalyamız da dünyadaki en güvenli şehirler arasında üst sıralarda yer almakta. Ülkemizin turizm başkentinde son derece önemli bir görevi üstlendiniz. Önceki görev yerlerinizde üstün başarılarınızın olduğunu biliyoruz. Yeni görevinizde de bu başarınızı sürdürmeniz aynı zamanda ülke turizmine de hizmet olacaktır. Bugüne kadar emniyet müdürlüğümüz ile birlikte birçok projeyi başarıyla yürüttük. Sizin sosyal projelere de özel önem verdiğinizi biliyoruz. Biz oda olarak her konuda emniyet müdürlüğümüz ile işbirliği içerisinde çalışmaya hazırız.
     Emniyet Müdürü Sağlama kitap çağrısı ve duyarlılığı dolayısıyla teşekkür eden Budak, emniyet müdürlüğüne, okullara gönderilmesi için ATSO yayınlarından oluşan çok sayıda kitap hediye etti.
     Budak ayrıca, Emniyet Müdürü Sağlama ATSO tarihi ve Antalya ekonomisinin gelişimini anlatan Geçmişten Günümüze ATSO kitabı ile yine ATSO tarafından yayınlanan araştırmacı Hüseyin Çimrinin iki ciltlik Bir Zamanlar Antalya, araştırmacı Giray Ercenkin Dünden Bugüne Döşemealtı ve Su Saklama Yapıları kitaplarını hediye etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber ATSO Başkanı Budak, Emniyet Müdürü Sağlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER