Avşar Türkmenleri Derneğinden Yıldırıma ziyaret

Avşar Türkmenleri Derneğinden Yıldırıma ziyaret


KAYSERİ (A.A) - Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Talas Belediye Başkanı Rifat Yıldırımı ziyaret etti.
     Başkan Yıldırım, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek toplumda gönüllülük esasıyla hizmetlerin yapıldığını ifade etti.
     İmkanlar ölçüsünde sivil toplum kuruluşlarına hizmet etmeye ve destek vermeye çalıştıklarını belirten Yıldırım, Büyükşehir atmosferiyle ailelerin birbirinden uzaklaştığı daha çok gündelik hayatla meşgul olduğu bir ortam var. Bunların en önemli tutkalı da Sıla-i Rahim. Yani toplumun bir araya gelmesi, halleşmesi, muhabbetleşmesi ve kendi değerlerini yaşatması. Bu noktada sizlerin yapacağı çalışmalar son derece kıymetli şeklinde konuştu.
     Talas Avşar Türkmenleri Derneği Başkanı Zeki Gökdemir de, Yıldırıma yeni yönetimini tanıtarak derneğin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Talasta bir çok sosyal ve kültürel faaliyete imza attıklarını belirten Başkan Gökdemir, Eski ve yeni yönetim el ele çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Amacımız halkımıza kültürel değerlerimizi yaşatarak hizmet vermek dedi.
    
     Muhabir: Doğan Koca / Musa Özyürek
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Avşar Türkmenleri Derneğinden Yıldırıma ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER