Avukatlar, Sevgi Evindeki çocuklar için dondurma

Avukatlar, Sevgi Evindeki çocuklar için dondurma şöleni düzenledi


MALATYA (A.A) - Malatya Barosu avukatları, MİAD Sevgi Evinde kalan çocuklar için dondurma şöleni düzenledi.
     Baro avukatlarının Haziran ayında MİAD Sevgi Evlerinde kalan çocukları ziyareti sırasında, Malatya Barosu Çocuk Hakları Komisyonu Başkan Yardımcısı Zeliha Gültekin, Türkiye Badminton Turnuvasında ikinci olan Onur Öztürk (12) ile Badminton karşılaşması yaptı. Öztürke 21-19 yenilen Gültekin, iddiayı kaybettiği için Sevgi Evlerinde kalan miniklere dondurma ısmarladı.
     MİAD Sevgi Evlerinde kalan tüm çocuklar için dondurma şöleni düzenleyen baro avukatları, çocuklarla keyifli saatler geçirdi.
     Şölende konuşan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hidayet Bozkurt, Malatya Barosunun Sevgi Evinde kalan çocukları sık sık ziyaret ettiğini, onlarla oyunlar oynayıp sohbet ettiklerini belirtti. Yurt ve yuvalarda kalan çocukların her ihtiyacının devlet tarafından rahatlıkla karşılandığını dile getiren Bozkurt, Onların hiçbir şeye ihtiyacı yok, sadece istedikleri sevgi, ilgi ve bir tebessüm. Malatya Barosu da bunu en iyi yapan sivil toplum kuruluşlarımızdan birisi, Malatya Barosu Avukatlarına teşekkür ediyorum dedi.
     Malatya Barosu Başkanı Eyüp Kutlubay da herkesi MİAD Sevgi Evlerine davet ederek, buradaki çocuklarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşamalarını tavsiye etti. Kutlubay, Yapılan bir Badminton maçını kaybetmemiz sonucu çocuklara vermiş olduğumuzu sözü tutarak dondurma şöleni düzenledik. İl Müdürümüzün dediği gibi bu çocuklara sadece sevgi vermemiz yeterli çünkü diğer ihtiyaçları devlet tarafından karşılanıyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Avukatlar, Sevgi Evindeki çocuklar için dondurma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER