Aydında otomobilin nehre düşmesi

Aydında otomobilin nehre düşmesi -Arslan ailesine otomobilini emanet veren Akif Aydemir: -Aracın nehre düştüğü köprünün bulunduğu alanda beyaz boya izleri, yerde de plastik jant parçasına rastladık. Benim arabam da beyaz, jantı


AYDIN (A.A) - Söke ilçesinde, içerisinde 4 kişilik Arslan ailesinin bulunduğu ve nehre düştüğü tahmin edilen aracın sahibi Akif Aydemir, Arslan Ailesine emanet verdiği otomobilinin beyaz renkli ve plastik jantlı olduğunu belirterek, aracın nehre düştüğü köprünün bulunduğu alanda beyaz boya izleri ile yerde plastik jant parçasına rastladıklarını, ancak yine de ümitli olduğunu söyledi.
     Söke ilçesinde, güvenlik kamerası kayıtlarından otomobille Menderes Nehrine düştüğü tahmin edilen 4 kişilik Arslan ailesini bulmak için Menderes Nehrinde yapılan arama çalışmalarına devam ediliyor.
     Çalışmaları izleyen Akif Aydemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Arslanın çocukluk arkadaşı olduğunu, arabasını ne zaman ihtiyacı olsa kendisine çekinmeden emanet verdiğini ifade etti.
     Mehmet Arslanın son olarak 27 Ocak Pazar günü kendisini arayıp Akburgazına gitmek için istediğini belirten Aydemir, şunları söyledi:
     Akburgazına gideceğini, 18.00-19.00 gibi döneceğini söyledi. Dönmeyince (akraba ziyaretine gitmiştir) diye merak etmedim. Ben Galatasaray-Beşiktaş maçını seyrediyordum. O ara 19.30da beni aramış, duymadım. Saat 20.00 gibi kendisini aradığımda ise telefonu kapalıydı. Şarjı bitmiştir diye merak etmedim. Saat 22.30da yine aradım, ulaşamadım. Eve gittiğini düşündüm, merak etmedim. Sabah olup yine haber alamayınca şüphelenmeye başladım.
    
     -Kredi kartı harcamasından yapılan takip-
    
     Aydemir, o gün ağabeyi Naci Arslanın da kendisine gelerek kardeşini sorduğunu, bunun üzerine başlarına bir şey gelmiş olabileceği düşüncesiyle evine gittiklerini ve çilingirle kapıyı açtırdıklarını dile getirerek, şunları anlattı:
     Evi açtık, ancak evde yoklardı. Son çare olarak kredi kartından alışveriş yaptığı yerleri öğrendik. Didim Belediyesi Sosyal Tesislerinde alışverişi gözüküyordu. Buradaki kamera kayıtlarını inceledik. Ailesi ile birlikte mutlu bir şekilde yemek yiyor, sonra çıkıyorlar. Polisin yaptığı incelemede de saat: 19.36 gibi Akköydeki MOBESE kamerasında geçiş kaydı tespit ediliyor. Daha sonra yarım saat içinde kayboluyor. Gece aradık bulamadık. Gündüz yeniden güzergahta arama yaparken Menderes Nehrinin orada tekerlek izleri gördük. Burada yoğunlaştık. jandarma ekipleri geldi, ilgilendi. Sonra kamera kaydından bir aracın suya düştüğünü gördük. Aracın nehre düştüğü köprünün bulunduğu alanda beyaz boya izleri, yerde de plastik jant parçasına rastladık. Benim arabam da beyaz, jantı da plastikti, Ancak tüm bunlara rağmen halen onlar değil diye ümitliyim.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci - Muzaffer Yavaşoğlu / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Aydında otomobilin nehre düşmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER