Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu:

Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: Belediye hizmetlerini planlarken geleceği düşünen bir anlayış sergiliyoruz


AYDIN (A.A) - Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, belediye hizmetlerini planlarken geleceği düşünen bir anlayış sergilediklerini bu nedenle büyükşehire hazır olduklarını kaydetti.
     Dünya Mimarlık Haftası etkinlikleri kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Konferans Salonunda düzenlenen, Büyükşehir Aydına Doğru isimli panelde konuşan Çerçioğlu, kentte yapımı sürdürülen otogar inşaatını örnek vererek şunları kaydetti:
     Otogar inşaatı sürerken bunun Aydın için küçük olduğunu söylüyorlar. Neresi küçük- 28 bin metrekare kapalı alanı var. Bizim belediyecilik anlayışımızda perspektifimiz oldukça geniş. Bugün Avrupa ülkelerine gidip baktığınızda saatte 300 kilometre hızla giden trenler var. Artık 15 yıl sonra insanlar Aydına otobüslerle yolculuk yapmayacak, hızlı trenlerle yapacak. Onun için vatandaşın parasını neden daha büyük terminal tesisleri yaparak harcayalım- Biz bunu planladık, ihtiyacı karşılayacak bir terminal binası gerçekleştiriyoruz. Belediye hizmetlerini planlerken geleceği düşünen bir anlayış sergiliyoruz.
    
     Muhabir: Gökmen Şireci
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER