Aydın Polis Meslek Yüksek Okulunda yeni

Aydın Polis Meslek Yüksek Okulunda yeni eğitim sezonu başladı


AYDIN (A.A) - Aydın Polis Meslek Yüksek Okulunda yeni eğitim sezonu törenle başladı.
     Okulun spor salonunda gerçekleştirilen törene, Aydın Valisi Kerem Al, Aydın Belediye Başkanvekili Semih Özmeriç, Aydın Garnizon Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Bülent Bulut katıldı.
     Şehitler ve 16 Eylül 2012 günü Bingölde şehit olan Aydın POMEM 9. dönem mezunu Samet Kırcalı için saygı duruşunda bulunulmasıyla başlayan tören, İstiklal Marşının okunması ve Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.
     Aydın Valisi Kerem Al, yaptığı konuşmada, yeni eğitim öğretim yılında eğitim verecek olan tüm personelin ve öğrencilerin mutlu bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.
     Aydın Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ramazan Erdoğan, 1993 yılında kurulan Aydın Polis Okulunun 2001 yılında Polis Meslek Yüksek Okuluna dönüştürüldüğünü anımsattı.
     2006 yılında Polis Mesleki Eğitim Merkezi statüsü kazanan okulun 9 dönemde 7 bin 572 dört yıllık fakülte mezunu polisi mezun ettiğini belirten Erdoğan, bu dönem 489 öğrenciyle eğitim öğretime devam edileceğini kaydetti.
     Öğrencilere ilk dersi veren Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Remzi Fındıklı, polis adaylarından adil ve tarafsız olmalarını istedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Aydın Polis Meslek Yüksek Okulunda yeni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER