Ayvalık Belediyesindeki operasyon

Ayvalık Belediyesindeki operasyon -Operasyon kapsamında bazı evraklara el konulduğu, 5 kişinin gözaltına alındığı bildirildi


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Valiliği, Ayvalık Belediyesine yönelik düzenlenen operasyon kapsamında belediyedeki bazı evraklara el konulduğunu, belediye başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Ayvalık Belediyesi ve bağlı kuruluşlarıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, belediye başkanının da aralarında bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.
     Açıklamada, Ayvalık Belediyesi binasında ve eklentilerinde bazı evraklara el konulduğu, soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.
     Öte yandan, belediyenin makam binasına sabah saatlerinden bu yana girişlerin yasaklandığı öğrenildi. Çalışanlar ve belediyede işi olanlar, bina önünde içeri girmeyi bekliyor. Belediyenin diğer binasında ise günlük işler aksamadan sürüyor.
     Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközenin de bulunduğu 5 kişinin gözaltına alındığı operasyon kapsamında, bir kişinin de arandığı bildirildi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Ayvalık Belediyesindeki operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER