Ayvalık Belediyesindeki operasyon

Ayvalık Belediyesindeki operasyon -Operasyonda gözaltına alınanların dışında 8 kişinin daha ifadesine başvurulduğu bildirildi


BALIKESİR (A.A) - Ayvalık Belediyesine yönelik operasyonda gözaltına alınanların dışında 8 kişinin daha ifadesine başvurulduğu belirtildi.
     Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközenin de aralarında bulunduğu 5 kişinin dün gözaltına alındığı operasyonla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
     Operasyon çerçevesinde 8 kişinin ifadeleri alınmak üzere Ayvalık Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi.
     Bu arada, İzmirin Dikili Belediye Bakanı Osman Özgüven ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile Edremitin Güre Belde Belediye Başkanı Kamil Saka, Ayvalıkın Altınova Belde Belediye Başkanı Asım Sürer, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Erginin gözaltındakilere moral vermek Ayvalık Emniyet Müdürlüğüne geldiği, CHP Milletvekili avukat Nedret Akovanın da Türközenle görüştüğü bildirildi.
     Öte yandan, Ayvalık Belediyesi su arıza biriminin de içinde bulunduğu binanın Emniyet Müdürlüğüne bakan cephesine, dünkü Atatürk posteri ve Türk bayrağından sonra bugün de Hasan Başkan Ayvalık Seninle yazılı pankart asıldı.
    
     Muhabir: Hakan Firik / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Ayvalık Belediyesindeki operasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER