BAKA, kurum ve kuruluşlara teknik destek

BAKA, kurum ve kuruluşlara teknik destek verecek


ANTALYA (A.A) - Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Genel Sekreteri Tuncay Engin, Batı Akdenizde kalkınmayı hızlandırmak amacıyla kamu kurum ve kuruluşlarına eğitim çalışmaları için 15 bin liraya kadar teknik destek verileceğini bildirdi.
     Engin, yaptığı açıklamada, kar amacı gütmeyen kurum ve kuruluşların stratejik gelişme alanlarında yapacakları eğitim çalışmaları için Teknik Destek Programı hazırladıklarını belirtti.
     Teknik Destek Programından Antalya, Burdur ve Ispartadaki kar amacı gütmeyen kamu kurum ve kuruluşlarının yararlanabileceğine işaret eden Engin, yerel yönetimler ve mahalli idare birlikleri, üniversiteler, meslek okulları, araştırma enstitüleri ve sivil toplum kuruluşlarının destekten faydalanabileceklerini kaydetti.
     Teknik Destek Programının eğitim verme, program ve proje hazırlanmasına katkı sağlama, geçici uzman personel görevlendirme, danışmanlık sağlama, lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici faaliyetlerden oluşacağını anlatan Engin, başvuruların yıl sonuna kadar devam edeceğini bildirdi.
     Program için 550 bin lira bütçe ayrıldığını ifade eden Engin, kurum ve kuruluşlara 15 bin liraya kadar teknik destek hizmeti sağlanabileceğini kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber BAKA, kurum ve kuruluşlara teknik destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER