Bakan Çelik, Bursada

Bakan Çelik, Bursada -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: Değer yargıları ve manevi değerler kardeşliğimizi pekiştiriyor ve bu değerler yüzünden kimse kardeşliğimizi bozamadı


BURSA (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Değer yargıları ve manevi değerler kardeşliğimizi pekiştiriyor ve bu değerler yüzünden kimse kardeşliğimizi bozamadı dedi.
     Bakan Çelik, bayram namazını kılmak için babası Yaşar Çelikin evinin yakınındaki tarihi Yıldırım Bayezid Camisine geldi. Namaz öncesi vatandaşlarla selamlaşan Çelik, çocuklarla da bir süre sohbet etti.
     Namazın ardından vatandaşlarla bayramlaşan Çelik, buradan babası Yaşar Çelikin evine geçti. Çelik oğulları Enes ve Safa Çelik ile birlikte annesi Halise Çelik ve babası Yaşar Çelik ile bayramlaştı, basın mensuplarına ikramda bulundu.
     Çelik burada yaptığı konuşmada, bayramların sevinç ve kardeşlik günleri olduğunu söyledi. Bayramınız mübarek olsun, kutlu olsun demenin en güzel kardeşlik parolası olduğunu belirten Çelik, Bizim bu kardeşlik parolamızı ve kardeşliğimizi değer yargıları oluşturmaktadır dedi.
     Milletin değer yargılarını çıkar ve maddi bazı unsurların oluşturmadığını dile getiren Çelik, Bu değer yargıları ve manevi değerler kardeşliğimizi pekiştiriyor ve bu değerler yüzünden kimse kardeşliğimizi bozamadı. İnşallah bu güzel günleri yaşattıkça ve bu değerlere önem verdikçe de hiç kimse bu milletin kardeşliğini bozamayacak, milleti ayrıştıramayacak ifadelerini kullandı.
     Çelik, Ramazan, bayram dinlemeden Türkiyede terörün, bölgedeki ülkelerde de katliamların devam ettiğini anımsatarak, Bu son derece acı ve vahim bir tablodur insanlık adına. Ama milletimiz bayramlara, Ramazana, manevi değer yargılarımıza olan ilgisinin bu olumsuzlukları ortadan kaldıracağı inancı içerisindeyim. Sizlerin ve milletimizin bayramını kutluyorum dedi.
    
     Muhabir: Tarık Üzgün / Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Bakan Çelik, Bursada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER