Bakan Eroğlunun Kütahya ziyareti

Bakan Eroğlunun Kütahya ziyareti -AK Parti Kütahya İl Başkanı Saraçoğlu: Bakanımız Veysel Eroğlu, ilimizde Kütahya genelinde bakanlığıyla ilgili yatırım müjdeleri ile bizi onurlandıracaktır


KÜTAHYA (A.A) - AK Parti Kütahya İl Başkanı Kamil Saraçoğlu, 6 Nisanda Kütahyayı ziyaret edecek Orman ve İşleri Bakanı Veysel Eroğlunun, il genelinde bakanlığıyla ilgili yatırım müjdeleri vererek kendilerini onurlandıracağını bildirdi.
     Saraçoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Eroğlunun 6 Nisan Cumartesi günü Kütahyayı ziyaret ederek, açılış ve temel atma törenlerine katılıp ziyaretlerde bulunacağını hatırlattı.
     Eroğlunun ziyaretinden onur duyduklarını belirten Saraçoğlu, şunları kaydetti:
     Bakanımız Veysel Eroğlu, ilimizde Kütahya genelinde bakanlığıyla ilgili yatırım müjdeleri ile bizi onurlandıracaktır. Eroğlu, İl Özel İdaresi Toplantı Salonunda Doğa Turizmi Master Plan Çalıştayına katılacak, ardından Dumlupınar Spor Salonunda Kütahyadaki yatırımların toplu açılış ve temel atma töreninde 17 tesisin temel atma, yapımı bitmiş olan 10 gölet, taşkın koruma tesisi, sulama göleti ve enerji tesisinin kullanıma açılışını vatandaşlarımızla gerçekleştirecektir. Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın ilimizde 2003 yılından bu yana yaptığı toplam yatırım tutarı 192 milyon 286 bin liradır. Kütahyamız birçok alanda olduğu gibi ormancılık ve su işleri alanında tarımsal kalkınmaya katkı anlamında çok önemli yatırımlar almış olup, bundan sonra da almaya devam edecektir. Orman ve Su İşleri Bakanımız, ilimizi ziyaretlerinde kendi bakanlığıyla ilgili toplam yatırım maliyeti yaklaşık 200 milyon liralık yeni yatırım müjdeleri verecektir. Yeni barajlar, göletler, ıslah çalışmaları, ağaçlandırma faaliyetleri ve tesis modernizasyonu ile ilgili projeleri kamuoyuna açıklayacaktır. Değerli hemşehrimiz, Bakanımız Veysel Eroğlu, ayrıca aynı gün saat 17.00de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek, teşkilatımızı onurlandıracaktır. Bakanımızın bu ziyareti, açılış ve temel atma törenimize teşrifleri bizi mutlu etmiş ve sevincimize sevinç katmıştır.
     Saraçoğlu, tüm vatandaşları, 6 Nisan Cumartesi günü saat 14.00te, Dumlupınar Spor Salonundaki toplu açılış ve temel atma törenine davet etti.
    
     Muhabir: Hadi Şengül
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Bakan Eroğlunun Kütahya ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER