Bakanlar Kurulundaki değişiklik

Bakanlar Kurulundaki değişiklik -Sağlık Bakanlığına getirilen Müezzinoğlu: -Mutluluğumuz bu milletin mutluluğunun üstünde değil, bu milletin mutluluğunun altında olsun, milletimizi mutlu ettikçe biz mutlu olalım (Fot


EDİRNE (A.A) - Sağlık Bakanlığına getirilen Edirne Milletvekili Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Mutluluğumuz bu milletin mutluluğunun üstünde değil, bu milletin mutluluğunun altında olsun, milletimizi mutlu ettikçe biz mutlu olalım dedi.
     Edirne Valiliğince düzenlenen Helva Geceleri programının ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Müezzinoğlu, davul ve zurnayla karşılandı.
     Partililerin tebriklerini kabul eden Müezzinoğlunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da telefonla arayarak tebrik etti.
    
     -Sevinç mi, hüzün mü, heyecan mı, sorumluluk mu...-
    
     Partililere hitap eden Müezzinoğlu, sorumlulukları paylaşarak görevini yerine getireceğini söyledi.
     Edirneye geldiği günden bu yana teşkilatın her geçen gün daha iyi noktaya geldiğini gördüğünü belirten Müezzinoğlu, şunları kaydetti:
     Mutluluğumuz bu milletin mutluluğun üstünde değil, bu milletin mutluluğunun altında olsun, milletimizi mutlu ettikçe biz mutlu olalım. Biz bu milletin sıkıntılarını, dertlerini, acılarını paylaşarak azaltmalıyız ki büyüterek çoğaltacağımız mutluluklar olsun. İnşallah bunu başarabiliriz.
     Sevinç mi, hüzün mü, heyecan mı, sorumluluk mu, hepsi bir arada. Ama eşim de ben de 36 yılı bitiriyoruz. Ne çok zor günlerde olağanüstü üzülmüşüzdür ne de çok güzel veya çok mutlu günlerde de olağanüstü sevinmişizdir. Ayaklarımızı yerden kesmeden, dengemizi bozmadan, şımarmadan, yapmamız gerekenleri yapmaya çalıştık. Rabbim inşallah bugünden sonra da bu şekilde devam etmeyi nasip etsin.
    
     -Eski Sağlık Bakanı Akdağ ile buluşacak-
    
     Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ile buluşmak üzere İstanbula gideceğini anlatan Müezzinoğlu, Sayın bakanımız yurt dışından az önce uçağa bindi. İnşallah İstanbulda havaalanında kendisini karşılayacağım. Kendisiyle genel kısa bir değerlendirme yaparız. Yarından sonra da yol haritamız neyse onu yapmaya çalışacağız ifadelerini kullandı.
     Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinin ardından İstanbula hareket etti.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Salih Baran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Bakanlar Kurulundaki değişiklik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER