Bakanlar Yazıcı ve Çelik Adanada

Bakanlar Yazıcı ve Çelik Adanada -Gümrük ve Ticaret Bakanı Yazıcı ile Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, Ulubatlı Hasan Kültürevinin açılını yaptı


ADANA (A.A) - Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Adanada Ulubatlı Hasan Kültürevinin açılışını yaptı.
     Yazıcı, merkez Yüreğir ilçesinde belediyenin yaptırdığı kültürevinin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiyenin her alanda muazzam bir değişim ve dönüşüm gerçekleştirdiğini ifade etti.
     AK Partinin kültürel değerlere çok büyük önem verdiğini belirten Yazıcı, Türkiye ve dünya genelindeki kültür eserlerine sahip çıktıklarını, 5 bini aşkın eserin onarım ve restorasyonunu yaptıklarını bildirdi.
     Yazıcı ayrıca, ülkede laf üretenlerin ve iş üretenlerin olduğunu kaydederek, kendilerinin icraat yapan bir anlayışa sahip olduklarını sözlerine ekledi.
     Kültür ve Turizm Bakanı Çelik ise Yüreğir ilçesinin temel ihtiyaçlarının bile karşılanamadığı noktadan bugün kültürevlerinin açıldığı bir yere geldiğini, kendisinin de Yüreğirin milletvekili olarak anılabileceğini söyledi.
     Vali Hüseyin Avni Coş da, kültürevinin sosyal ihtiyaçların karşılanmasında katkı sağlayacağını söyledi.
     Yazıcı ve Çelik, konuşmaların ardından kurdele keserek açılışını yaptıkları kültürevini gezdi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Bakanlar Yazıcı ve Çelik Adanada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER