Balık tutmak isteyen baba ile oğlunun

Balık tutmak isteyen baba ile oğlunun acı sonu -Artvinin Yusufeli ilçesinde balık tutmaya çalışan 11 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybederken, kendisini kurtarmaya çalışan babası ise kayboldu


ARTVİN (A.A) - Artvinin Yusufeli ilçesindeki Barhal Çayında balık tutmaya çalışan 11 yaşındaki çocuk boğularak hayatını kaybederken, kendisini kurtarmaya çalışan babası ise kayboldu.
     İlçeye bağlı Balcılı köyünde yaşayan ve imam olan baba Yaşar Sarma (48), sabah namazının ardından çocuğu Recep Sarma (11) ile birlikte balık tutmak için köyden geçen Barhal Çayına gitti.
     Bir süre sonra, çocuğunun balık tuttuğu sırada dengesini kaybederek Barhal Çayına düştüğünü gören baba, akıntıya kapılan oğlunu kurtarmak için girdiği suda kayboldu.
     Sarmanın eşi Hüner Sarma, eşi ve oğlunun uzun süre geri dönmemesi üzerine şüphelenerek durumu köy muhtarı Yılmaz Yılmaza bildirdi. Yılmaz da kaybolan baba ve oğlunun bulunması için jandarma ve polis ekiplerine bilgi verdi.
     Olay yerine gelen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğüne bağlı ekiplerce başlatılan arama çalışmalarında Recep Sarmanın cesedi Barhal Çayı kenarında bulundu.
     Cesedi ambulansla Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Baba Sarmanın bulunması için çalışmalar devam ediyor.
    
     Muhabir: Yener Dedeoğlu / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Balık tutmak isteyen baba ile oğlunun Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER