Balıkesir Valisi Turhan:

Balıkesir Valisi Turhan: -Anadolu Ajansı, halkımızın, dünyanın her yerinden sağlıklı bilgilendirilmesi, en kısa sürede en doğru şekilde haberleri alması açısından çok önemli bir görev icra ediyor


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Anadolu Ajansı (AA), halkımızın, dünyanın her yerinden sağlıklı bilgilendirilmesi, en kısa sürede en doğru şekilde haberleri alması açısından çok önemli bir görev icra ediyor dedi.
     Turhan, AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürkün mektubu eşliğinde, Anadolu Ajansı Bursa Bölge Müdürü Kamuran Akkuş tarafından kendisine sunulan Anadolu Ajansı 2012 Almanakı inceledi. AAyı gönülden kutladığını belirten Turhan, şunları kaydetti:
     Anadolu Ajansı, halkımızın, dünyanın her yerinden sağlıklı bilgilendirilmesi, en kısa sürede en doğru şekilde haberleri alması açısından çok önemli bir görev icra ediyor. Anadolunun çeşitli yerlerinde görev yaptım. Ülkenin en ücra yerinde bile daima önemli olaylarda Anadolu Ajansı orada olmuştur. Bu kapsamda 2012 Almanak olarak çok güzel kitap hazırlanmış. 2012 olaylarını, sistematik olarak yansıtan, içerik ve şekil açısından çok güzel eser ortaya çıkmış. Ben gönülden tebrik ediyorum. Genel müdürümüzden tutun yöneticilerimiz ve muhabirlerimize kadar tebrik ve teşekkür ediyorum.
     Akkuş da AAnın, 100. yıl vizyonu çerçevesinde hazırlanan eserin, bu yıl Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde yayımlandığını ifade etti, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Balıkesir Valisi Turhan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER