Baloğlundan, Kılıçdaroğluna tepki

Baloğlundan, Kılıçdaroğluna tepki


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Kılıçdaroğlua, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu hakkında söylediği sözler için tepki gösterdi.
     Baloğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Kılıçdaroğlunun bu sözleri, genel başkan olduğu günden beri süregelen gaflar zincirinin son halkasıdır ifadelerini kullandı.
     Kılıçdaroğlunun, kurultayda önüne çıkabilecek olası sürprizlerin telaşı ve heyecanı ile bu sözleri sarfetmiş olabileceğini ifade eden Baloğlu, şunları kaydetti:
     Ahmet Davutoğlu özgüveni, siyasi duruşu ve akademik üslubuyla dünya devletlerinin takdir ettiği örnek bir dışişleri bakanıdır. Kılıçdaroğlu kendi partisi içindeki siyasi kavgaların içine Davutoğlunu çekmeye çalışmaktadır. Kılıçdaroğlu bilmelidir ki, bizim yiğidimizin minderi bu değildir. Bu ve bunun gibi siyasi nezaketten uzak, asılsız ve söz sahibinin kalitesini yansıtan sözlere Hz. Mevlananın şu sözlerinin en iyi cevap olabileceğini düşünüyorum; (Suskunluğum asaletimdendir, her lafa verecek cevabım var ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye)
    
     Muhabir: Basir Gülüm
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Baloğlundan, Kılıçdaroğluna tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER