Baloğlunun Kutlu Doğum ve Şehitler Haftası

Baloğlunun Kutlu Doğum ve Şehitler Haftası mesajı


KONYA (A.A) - AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, Kutlu Doğum Haftası ve Şehitler Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Baloğlu, mesajında, Kutlu Doğum Haftasının Hz. Peygamberin ilahi mesajını insanlığa ve yeni yetişen nesle anlatmak için bir fırsat olduğunu belirtti.
     Hz. Muhammedden toplumun her kesiminin alacağı çok örnekler olduğuna değinen Baloğlu, mesajında, "Biliyoruz ki insanlığın kurtuluşu ve yeniden huzuru buna bağlıdır. Bu vesileyle Kutlu Doğum Haftasının hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden diliyorum" ifadelerine yer verdi.
     Şehitler Haftası için yayımladığı mesajında ise şehitlere sahip çıkmayı ve onları anmayı kutsi görev olarak niteleyen Baloğlu, şunları kaydetti:
     "Bu millet, bu topraklarda vatan sevgisi uğruna Kınalı Hasan gibi binlerce şehit verdi. Bu topraklarda genci, yaşlısı, erkeği, kadını tüm millet için vatan sevgisinin yüceliği kanıtlandı. Bu yüzdendir ki şehitlerimize sahip çıkmak ve onları anmak en kutsi görevlerimiz arasında olmalıdır. Bu vesileyle Şehitler Haftası olarak düzenlenen 14-20 Nisan tarihleri arasında bu vatan için kanını ve canını veren aziz şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyor, ruhlarının şad, mekanlarının cennet olmasını diliyorum."
    
     Muhabir: Anakadın Tanga
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Baloğlunun Kutlu Doğum ve Şehitler Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER