Bandırma kısa kısa

Bandırma kısa kısa -Şehit Mehmet Gönenç Lisesi Okul Aile Birliği, Başkan Pekeli ziyaret etti


BALIKESİR (A.A) - Şehit Mehmet Gönenç Lisesi okul aile birliği üyeleri, Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekeli makamında ziyaret etti.
     Şehit Mehmet Gönenç Lisesine verdiği destekten dolayı, Başkan Pekeli ziyaret eden okul aile birliği, okullarının fiziki sıkıntılardan doğan ihtiyaçlarına destek sağladığı için Pekeli ziyaret ettiklerini belirti.
     Pekel de Bandırma Belediyesi olarak eğitime her konuda gerekli desteği verdiklerini belirterek, bundan sonrada eğitim kurumlarımıza desteklerinin süreceğini söyledi.
    
     -Bandırma kent girişi çevre düzenleme çalışmaları-
    
     Bandırma Belediyesine bağlı ekipler, kent girişinde yer alan Atatürk Caddesi ve 600 Evler Mahallesinde çevre düzenlemesi çalışmalarına başladı.
     Bordür taşı döşeme çalışmaları yapılan bölge hakkında açıklama yapan Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, şehir girişinin hak ettiği görünüme kavuşacağını söyledi.
     Şuanda Atatürk Caddesi ve 600 evler mahallesinin olduğu bölgede çalışma yapıldığını ifade eden Mirza, Belediyemize bağlı ekipler kara yolundaki bordürleri değiştirerek yeniden düzenliyor. Bordür çalışmalarından sonra ekiplerimiz çim ekimini gerçekleştirecekler. Bu düzenleme çalışmaları sonucunda kent girişimiz çok daha güzel görünecek dedi.
    
     Muhabir: Seyhan Kırıcı / Burak Akay
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Bandırma kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER