Bandırma Ticaret Odasında seçime doğru

Bandırma Ticaret Odasında seçime doğru -Başkan Yardımcısı Nihat Yazıcı adaylığını açıkladı


BALIKESİR (A.A) - Bandırma Ticaret Odası Başkan Yardımcılığını yürüten Nihat Yazıcı, 9 Mayıs 2013te yapılacak oda seçimleri için başkanlığa adaylığını açıkladı.
     Yazıcı, çalışma ve iş yaşamımın tamamı olan 36 yılın, Bandırmada geçtiğini belirterek, üretmeyi, istihdamı ve ihracatı yaşayarak öğrendiğini anlattı.
     Bandırma Ticaret Odası Başkanı Osman Kocamanın, daya ve ilçe ekonomisine çok şey kazandırdığını ifade eden Yazıcı, şunları kaydetti:
     Osman Kocamanın birikim ve deneyimlerinden yararlanmak hakkımızdır. Osman arkadaşımız, başarılı başkanlığı kadar Ankara ile de başarılı ilişkiler kurmuştur. Eminim ki, bundan sonra da yardımlarını esirgemeyecektir. Osman bey, başkanlığa talip olmasa da seçimi kazanırsak bizimle birlikte mecliste, Bandırma Ticaret Odası için çalışacaktır. Osman Kocaman ile uzun zamandır gerek Ticaret Odası, gerekse Organize Sanayi Bölgesi için birlikte çalışmaktayız. Başarılı işler yaptığımıza inanıyorum. Bandırma Ticaret Odasının bugünkü misyonunun devamından yanayız.
     9 Mayısta gerçekleşecek seçimin, demokrasinin başarılı örneği olacağına inandığını vurgulayan Yazıcı, Rakiplerimizle, rekabet içindeyiz. Seçilmek için mesleklerimizdeki başarıyla ön plandayız. Tüm siyasi partilere eşit uzaklıkta olmak prensibimizdir. Parti ayırımı söz konusu olamaz. Hedefimiz, üyelerin sorunlarıyla uğraşmak, yaşadığımız toplumu çevresiyle daha yaşanılır kılmaktır. Tüm yol arkadaşlarımla birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum dedi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bandırma Ticaret Odasında seçime doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER