Bank Asya Zonguldakta ikinci şubesini açtı

Bank Asya Zonguldakta ikinci şubesini açtı


ZONGULDAK (A.A) - Bank Asya, Zonguldaktaki ikinci şubesini açtı.
     Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Zafer Ertan, yaptığı konuşmada, yakaladığı sağlıklı büyüme performansını başarıyla sürdüren Bank Asyanın, aktif büyüklük bakımından Türkiyenin önde gelen bankaları arasına girdiğini söyledi.
     Bank Asyanın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade eden Ertan, şunları kaydetti:
     Türkiyenin en zengin taş kömürü madenlerini barındıran ve böyle önemli bir kaynağın üzerinde yükselen Zonguldak, sahip olduğu toprakların verimliliğiyle yetinmemiş, insanının çalışkanlığı ve disiplini sayesinde maden sanayinde muazzam bir dönüşüm gerçekleştirmiştir. Zonguldakın maden sanayinde geliştirmiş olduğu başarılı iş modelini, bankacılık sektöründe de Bank Asya gerçekleştirmektedir. Bank Asya, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansman ihtiyacını en hızlı karşılayacak sistemi kurması sayesinde 16 yıl gibi kısa bir sürede sektörünün lider bankası konumuna ulaştı.
     Bank Asyanın 20 milyar lira aktif büyüklüğü ve ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağın 24 milyar liraya ulaştığını aktaran Zafer Ertan, Türkiyenin en büyük finansman kuruluşlarından biri olduklarını kaydetti.
     Açılış törenine, Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Ticaret Odası Başkanı Salih Demir ve Bank Asya üst düzey yöneticileri katıldı.
    
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bank Asya Zonguldakta ikinci şubesini açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER