Bartın İl Müftüsü Bayraktan Toksöze veda

Bartın İl Müftüsü Bayraktan Toksöze veda ziyareti


BARTIN (A.A) - Kırklareline atanan Bartın İl Müftüsü İsmail Bayrak, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı İsmail Toksöze veda ziyaretinde bulundu.
     Bayrak ziyarette yaptığı konuşmada, yaklaşık 7 yıldan beri Bartında hizmet ettiğini ve bu dönemde Bartınlıların hiç yalnız bırakmadığını söyledi.
     Bartından ayrılmadan ziyaretlerini tamamlayıp helallik almak istediğini belirten Bayrak, şunları kaydetti:
     Yaklaşık 7 yıl buradaki çalışmaların içerisinde yer aldım. Faaliyetlerimiz sırasında sizlerden büyük destek gördük. Biz hangi hizmeti yaparsak yapalım sizlerin varlığını hep yanımızda hissettik. Her şey için teşekkür ediyor ve burada bulunmaktan, sizleri tanımaktan son derece mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Bundan sonra Allah ömür verirse Kırklarelinde hizmet edeceğiz. Ancak sekizinci sınıfta okuyan bir çocuğum var ve okulunun bitmesine 4 ay gibi kısa bir süre kaldı. Sınava hazırlandığı için bu süre içinde okulunu değiştirmeyi düşünmüyoruz. Kısacası Bartınla hemen bağımı koparmamış olacağım. Ama resmi olarak buradan ayrılmadan ziyaretlerimi tamamlayıp helallik almak istedim
     Toksöz ise Bayrakın 7 yıldır yaptığı tüm çalışmalarda kendileriyle iletişimi hiç koparmadığını belirterek şöyle konuştu:
     Sayın müftümüzün Bartında 7 yıla yakın hizmeti var. Bu süre içerisinde bizlerle hiç dirsek temasını kesmedi. Bütün çalışmalarımızda kendisini yanımızda gördük. Bizden hayır dualarını eksik etmedi. Artık hizmetlerine Kırklarelinde devam edecek. İlimize yapmış olduğu hizmetlerden şahsım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum
    
     Muhabir: Kasım Sakallı
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Bartın İl Müftüsü Bayraktan Toksöze veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER