Bartın Valisi Savurun ismi kullanılarak yardım

Bartın Valisi Savurun ismi kullanılarak yardım toplandığı iddiası


BARTIN (A.A) - Bartında Vali Bülent Savurun ismi kullanılarak yardım talebinde bulunanlara itibar edilmemesi gerektiği bildirildi.
     Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Vali Savurun adı kullanılarak yardım amaçlı, kişi, kuruluş ve şirketlerden maddi yardım talebinde bulunulduğu yönünde bilgiler alındığı belirtildi.
     Benzer konunun ocak ayında da yaşandığı ve Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulduğu hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Aynı yönde dolandırıcılık faaliyetlerinin yürütüldüğü valiliğimize intikal etmiş olup, valiliğimizce doğrudan veya dolaylı hiçbir zaman ve hiçbir kurum, kuruluş şirket ve kişilerden asla maddi yardım talebinde bulunulmamıştır. Sayın valimizin adı kullanılarak istenilen bu asılsız yardım talepleri konusunda Vali Bülent Savur tarafından Bartın Cumhuriyet Başsavcılığına da suç duyurusunda bulunulmuştur. Bu tür istek ve taleplerle karşılaşıldığında ivedilikle kolluk kuvvetlerine, ilgili Cumhuriyet başsavcılıklarına ve valiliğimize bildirilmesini, bu tür yardım talebinde bulunanlara itibar edilmemesi gerektiğini kamuoyuna duyururuz.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber Bartın Valisi Savurun ismi kullanılarak yardım Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER