Başakşehirde 450 kadın ticarete atıldı

Başakşehirde 450 kadın ticarete atıldı


İSTANBUL (A.A) - AA) 20.06.2012 Başakşehir Belediyesi kadınların maddi ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri amacıyla Hanımeli Başakkadın Girişimcilik Projesi kapsamında hayata geçirildi.
     Başakşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Başakşehirli kadınların maddi ihtiyaçlarını kendi imkanlarıyla karşılamaları ve el emeklerini değerlendirebilmeleri için hayata geçirilen proje kapsamında gerçekleştirilen seminerler zincirinin ilkindeMotivasyon planlı çalışma ve istikrar konusu ele alındı.
     450 kadının katıldığı projede kadınlara uzman eğitmenler tarafından ticaretin püf noktalarının öğretildiği belirtildi. Kadınların el emeklerinin Başakpazarda satabileceklerinin belirtildiği açıklamada, iş ahlakı, müşteri-satıcı iletişimi, ticari bakış açısı, maliyet, hesaplama, kar etme, gıda güvenliği ve hijyen konularında seminerler düzenleneceği bildirildi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Başakşehir Kadın Meclisi yürütme kurulu üyesi Ayşe Bostancı, Hanımlar burada ekonomik bir faaliyet için bulunuyorlar. Biz hem girişimcilik ruhunu gerçekleştirmek hem de motivasyonlarını artırmak için bu seminerleri planladık. Çok faydalı olacağını düşünüyorum. Bu ilk başlığımız olacak. Beğenilirse, hanımlar fayda görürse devamı da gelecek dedi.
     Alanında uzman eğitmenler tarafından seminerleri tamamlayan kadınlara belediye tarafından sertifika verilecek.
    
     Muhabir: Meral Demirci
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Başakşehirde 450 kadın ticarete atıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER