Başarılı sporcular, Başkan Saatcıyı ziyaret etti

Başarılı sporcular, Başkan Saatcıyı ziyaret etti


MUĞLA (A.A) - Fethiye Gençlik Spor Kulübü ve Ölüdeniz Belediyespor Kulübü sporcuları, Belediye Başkanı Behçet Saatcıyı ziyaret etti.
     Başkan Saatcı, Ispartada 12-17 Mart tarihlerinde düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasında başarılı olan sporcuları makamında kabul etti. Saatcı, Fethiyeli çocuklara imkan verildiğinde neler yapacaklarını bir kez daha gördüklerini söyledi.
     Başarının çalışma ve azimle elde edildiğini belirten Saatcı, "Hiçbir başarı çabasız olmuyor. Bu başarıyı gösteren, alın terleriyle Türkiye dereceleri alan çocuklarımızı gözlerinden öpüyorum. Burada önemli olan, başarılı sporculara mekanlar yapmak. Bu, merkezi ve yerel idarecilerin boynunun borcudur" dedi.
     Fethiye Gençlik Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ramazan Sıtkı Gümüşhan ise Ispartada gerçekleştirilen şampiyonaya Fethiye Gençlik Spor Kulübü ve Ölüdeniz Belediyespor Kulübünün katıldığını ifade etti.
     Gümüşhan, şampiyonada Ölüdeniz Belediyespor Kulübü sporcusu Aslıhan Sivrinin 75 kilogramda Türkiye şampiyonu olduğunu, Merve Türkmenin ise 54 kilogramda Türkiye üçüncülüğünü elde ettiğini bildirdi.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Başarılı sporcular, Başkan Saatcıyı ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER