Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı

Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu görüşmesi -AK Parti Tokat İl Başkanı Eroğlu: Savaşmakla, savunmaya yönelik birtakım eylemlerle bu sorun (terör sorunu) çözülmez


TOKAT (A.A) - AK Parti Tokat İl Başkanı Eyüp Eroğlu, terör sorununun çözümüyle ilgili, Savaşmakla, savunmaya yönelik birtakım eylemlerle bu sorun çözülmez dedi.
     Parti binasında ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Eroğlu, toplantı öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Başbakan Recep Tayip Erdoğanın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi değerlendiren Eroğlu, terörün çözümü noktasındaki görüşlerini dile getirdi.
     Eroğlu, Bir defa ülke olarak şunu gördük; bu, güvenlik güçleriyle çözülecek bir konu değil. Savaşmakla, savunmaya yönelik birtakım eylemlerle bu sorun çözülmez. Bu sorun demokratik yollarla, diyalogla, siyasi partilerin de içerisinde olduğu, hatta basının, sivil toplum kuruluşlarının içerisinde olduğu birtakım çalışmalarla ancak çözülmelidir. CHP Genel Başkanın tutumu da son derece manidar ve önemli diye konuştu.
     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin söylemlerini onaylamadıklarını ifade eden Eroğlu, Benim buradan tavsiyem MHPnin bu duruşunu bırakması, değiştirmesi, sürece katkı sağlama anlamında ne gerekiyorsa bunu yapmasıdır dedi.
    
     Muhabir: Zehra Aydın
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Başbakan Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER