Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kiliste:

Yeşilay köy çocuklarını unutmadı


ANKARA (A.A) - Yeşilay Ankara Şubesi ve Bir Elin Nesi Var Öğrenci Girişimi (BENVOG) iş birliğiyle Haymananın Yaprakbayırı İlköğretim Okulunda öğrenim gören öğrenciler için çeşitli etkinlikler düzenlendi.
     Yeşilay ile Başkent Üniversitesine mensup 20 öğrenci tarafından kurulan BENVOG tarafından, minik öğrenciler için düzenlenen etkinliklerde, renkli sahneler yaşındı.
     Toplam 60 öğrenci bulunan okulun müdürü Gökhan Kantar, zorlu kış şartlarından çok etkilendiklerini ancak öğretmenlerin büyük fedakarlık gösterdiklerini söyledi.
     Etkinlikler kapsamında çocuklar için palyaço, mini tiyatro ve dans gösterileri düzenlendi.
     Yeşilay tarafından yapılan kütüphaneye ise daha önce toplanan ansiklopedi ve kitap hediye edildi. Yeşilayın hazırladığı çizgi filmler de çocuklar için gösterildi.
     Yine Yeşilay tarafından hazırlanan ve içinde birer adet şampuan ile defter, kalem ve boya seti bulunan okul çantaları çocuklara hediye edildi. Okul bahçesine çam fidanları da dikildi.
     Yeşilay Ankara Şubesi Başkanı Şemsettin Toprak, Okul içi konferanslarının yanında, okullar ile ilgili, okul dışı bu tür etkinliklerimizi sürdürmeyi amaçlıyoruz. Umarım herkese yararlı oluyordur dedi.
     Etkinliğe Toprakın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Önder Güney ve Yeter Metindoğan, Gençlik Kulübü Başkanı Hasan Çiftci, BENVOG Kurucu Başkanı Tülay Korkmaz Devrani, Yeşilay Gençlik Kulübü Başkan Yardımcısı Feride Algümüş ve her iki grubun üniversiteli öğrenci üyeleri katıldı.
     (BAR-MUR)
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ Kiliste: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER