Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta:

Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta: -Bizim muhalefetimizin yarına dair maalesef bir tane görüşü, projesi yok. Sadece iftira, yalan, hükümeti eleştirme, milletin gözünden düşürme gayreti dışında uğraş verdiği bir şey yok


YOZGAT (A.A) - Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Bizim muhalefetimizin yarına dair maalesef bir tane görüşü, projesi yok. Sadece iftira, yalan, hükümeti eleştirme, milletin gözünden düşürme gayreti dışında uğraş verdiği bir şey yok dedi.
     Bozdağ, AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığını ziyaretinde, 2002 yılında Türkiyenin 234 milyar dolar olan milli gelirinin, 2012 yılında üç katına çıkarak 799 milyar doları bulduğunu, bunun büyük bir değişim ve gelişim olduğunu söyledi.
     İhracatın 36 milyar dolardan 152,5 milyar dolara çıktığını, dünyadaki krize rağmen bunun iyi bir gelişme olduğunu vurgulayan Bozdağ, şöyle devam etti:
     Türkiyenin her alanda parasal olarak durumu, düne göre çok iyi bir noktaya geldi, daha da güçlendi. Bugün eğer Türkiyenin 81 ilinde üniversite varsa, bu paradan oldu. Türkiyenin her tarafı bölünmüş yollarla donanmışsa, bu paradan oldu. Eğer Türkiyenin her tarafında hastaneleri yeniden yapıyorsak, bu paradan yapıyoruz. Toplu konutta kentleşmeyi daha iyi bir hale dönüştürüyorsak, bu paradan yapıyoruz. Kara tren yerine yüksek hızlı trenle Türkiyeyi dolaşıyorsak, onu da bu paradan yapıyoruz. Baktığınızda Türkiye bedava sağlık hizmeti veren yapıya gelmişse, onu da bu paradan yapıyoruz. 12 yıllık zorunlu eğitimi getirerek bütün vatandaşlarımızın en az lise mezunu olmasını zorunlu hale getiren adım attıysak, o da bu parada. Hangi adımı attıysak, bu paralarla yapılıyor. Sizin paranız olmazsa bu adımları yapamazsınız. Hani konuşuyorlar ya zaman zaman, Nereye gidiyor bu paralar diye. İşte bu paralar buralara gidiyor. Bir zamanlar IMFden kredi alırken, şimdi IMFye 5 milyar dolar kredi vereceğiz, bunun şartlarını görüşüyoruz.
    
     -Muhalefetin yarına dair görüşü yok-
    
     Bozdağ, Türkiyede gerçek anlamda muhalefet partisi bulunmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bizim muhalefetimizin yarına dair maalesef bir tane görüşü yok. Yarına dair bir tane projesi yok. Sadece iftira, sadece yalan, sadece hükümeti eleştirme, milletin gözünden düşürme gayreti, çabası dışında uğraş verdiği bir şey yok. Sayın Kılıçdaroğlu, Yozgat Belediye Başkanımıza da iftirada bulundu. Belediye Başkanımız da açtığı davada 20 bin lira tazminat kazandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız sucuklarını dağıtmaya devam ediyor. Yani, iftira etmeden siyaset yapma konusunda sıkıntısı var. Bahçelinin konuşmaları ise hep aynı, Hainler, işbirlikçiler, memleketi böldüler...
    
     Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Başbakan Yardımcısı Bozdağ Yozgatta: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER