Başbakanlık Basın

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Bayar, Kavakta -Bayar ile beraberindeki basın mensuplarını Ün ağırladı


SAMSUN (A.A) - Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar ile beraberindeki basın mensupları Kavak ilçesini ziyaret etti.
     Bayar ve beraberindekileri Belediye Başkanı Şerif Ün ağırladı.
     Makamında ağırladığı Bayar ve basın mensupları ile sohbet eden Ün, basın mensuplarını Kavakta görmekten mutluluk duyduklarını ifade ederek, Basın bizim her şeyimiz. Basın bizi aydınlatıyor. Halk eğrisini doğrusunu sizden öğreniyor dedi.
     Ün, 2009 yılında göreve geldiğini hatırlatarak, bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında da bilgi verdi.
     İşsizlik nedeniyle ilçenin önemli miktarda göç verdiğini belirten Ün, çalışmalar sonucu Kavak Organize Sanayi Bölgesinde faaliyete geçen 13-14 fabrika ile tekstil ve diğer fabrikalar nedeniyle işsizlik oranının yok denecek kadar azaldığını, ilçenin göç verme yerine göç alır duruma geldiğini ifade etti.
     İlçedeki Hilal Kent Yapı Kooperatifinin kuruluş ve çalışmalarına da değinen Ün, Halkımıza ucuz konut üretim amacıyla Hilal Kent Yapı Kooperatifini kurduk. 5 blok halinde ve her biri 16 kat olmak üzere toplam 404 konut üreteceğiz. Birinci blok çalışmalarımız devam etmektedir. Bu blokta bulunan 90 daire Aralık 2014te sahiplerine teslim edilecektir diye konuştu.
     Ün, daha sonra ziyarete gelenler için bir sosyal tesiste tirit ziyafeti verdi.
     İlçedeki ziyaretlerin ardından Basın-Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Tahsin Bayar ile basın mensupları, Üne ilgisinden dolayı teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mustafa Günay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Başbakanlık Basın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER