Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay:

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: -Amacımız, basınımızı desteklemek, 51 yaşındaki kurumumuzu biraz daha aktif hale getirmektir


AYDIN (A.A) - Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Amacımız, basınımızı desteklemek, 51 yaşındaki kurumumuzu biraz daha aktif hale getirmektir dedi.
     Aydında yayın yapan yerel gazetelerin temsilcileriyle bir araya gelen Atalay, daha önce gerçekleştirmeyi planladığı bu etkinliğin, geçirdiği asansör kazası nedeniyle geciktiğini söyledi.
     Atalay, yerel gazetelerin Basın İlan Kurumuna daha kolay ulaşabilmesini arzu ettiklerini belirterek, Basın İlan Kurumu olarak 12 olan şube sayımızı 32ye yükselttik. Bizim buraya geliş amacımız yük olmak değil yük almaktır. Amacımız, basınımızı desteklemek, 51 yaşındaki kurumumuzu biraz daha aktif hale getirmektir ifadesini kullandı.
     Atalay, yerel gazetelerin her gün biraz daha gelişen, kendini toparlayan, düzelten, buram buram yöre kokan ve gerçekten gazetecilik yapan ve sadece Basın İlan Kurumu ilanlarıyla değil, başka alanlardan da reklam potansiyeli olan gazeteler olmasını arzu ettiklerini dile getirdi.
     Aydında kalabalık ve canlı bir basın görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Atalay, Anadoluda gazeteciler eksik kalırsa, Türkiye eksik kalır. Sadece kamu ilanları gözetilerek gazetecilik yapılmaz ve sadece bu amaçla gazete çıkartılmaz diye konuştu.
     Atalay, Aydında sadece 35 sarı basın kartı sahibi gazeteci bulunduğunu, bu sayının az olduğunu söyledi.
     Aydına Basın İlan Kurumunun bir şubesinin açılmasının planlandığını da söyleyen Atalay, bunun kasım ayında yapılacak toplantıda gündeme alınabileceğini belirtti.
     Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Suat Deniz de Mehmet Atalaya Aydına gelerek yerel basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldiği için teşekkür etti.
     Deniz, cemiyet olarak gazetecilerin sorunlarını çözüme kavuşturmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ali Korkmaz
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Atalay: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER