Başkan Akaydın, Eurosolar Türkiye Başarı Ödülünü

Başkan Akaydın, Eurosolar Türkiye Başarı Ödülünü teslim aldı


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediyesinin Eurosolar Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliğinden aldığı Eurosolar Türkiye Başarı Ödülü, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydına teslim edildi.
     Büyükşehir Belediyesinin hayata geçirdiği Güneşev ve Ekolojik Eğitim Merkezi, Atatürk Kültür Parkının Güneş Enerjisi ile Aydınlatılması ve Güneş Enerjili Akıllı Durak projeleri Eurosolar Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği-nden 2012 Eurosolar Türkiye Güneş Başarı Ödülünü kazanmıştı.
     Büyükşehir Belediyesine Eurosolar Türkiye Başarı ödülü, İstanbulda düzenlenen törenle verildi. Ödülü Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Aktekin aldı.
     Büyükşehir Belediyesi Temiz Enerji Koordinatörü Engin Eraslan, Eurosolar Türkiye Başarı Ödülünü Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydına teslim etti.
     Başkan Akaydın, ödülden dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, Güneşten elektrik elde etmek belediyemizin vizyon projelerinden biridir. insanlara güneş enerjisinden nasıl elektrik üreteceğimizi gösteriyoruz. Elektrikli araç, güneş tarlası gibi projeler zaman içinde gelecek. Antalya Büyükşehir Belediyesinin aldığı bu ödülle, bu konuda lokomotif bir rol oynadığı ortaya çıktı dedi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Başkan Akaydın, Eurosolar Türkiye Başarı Ödülünü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER