Başkan Akyürek, mahalle muhtarlarıyla buluştu

Başkan Akyürek, mahalle muhtarlarıyla buluştu


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Konyadaki mahalle muhtarlarıyla biraraya geldi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Büyükşehir Belediyesi Dere Tesislerinde düzenlenen toplantıda, Konya belediyeleri olarak yaptıkları hizmetlerin arkasında muhtarların da katkısı olduğunu söyledi.
     Gerçekleştirdikleri mahalle buluşmalarında vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya geldiklerini anımsatan Akyürek, bütün mahalleleri bu yıl sonuna kadar programlı olarak ziyaret edeceklerini kaydetti.
     Toplantılardan aldıkları intibaların çalışmalara ışık tuttuğunu dile getiren Akyürek, Ramazan ayında 55 mahallede iftar programı gerçekleştireceklerini, yaklaşık 120 bin kişinin bir araya geleceğini ifade etti.
     Konyanın 2023 yılına kadar yapılacak projelerinin hazır olduğunu vurgulayan Akyürek, 2023 yılında Konya, dünyanın sayılı şehirlerinden olacak. Bu noktada muhtarlarımıza görevler düşüyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içinde vatandaşla belediyeler arasında köprüyü kurarak en güzel şekilde Konyanın belirlediği hedefe birlikte ulaşalım diye konuştu.
     Toplantıya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Konya Muhtarlar Derneği Başkanı Celal Duran ile çok sayıda mahalle muhtarı katıldı.
    
     Muhabir : Mümin Altaş
     Yayıncı : Metin Bolat
<< Önceki Haber Başkan Akyürek, mahalle muhtarlarıyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER