Başkan Başer, güreşçilerini dua ile uğurladı

Başkan Başer, güreşçilerini dua ile uğurladı


YOZGAT (A.A) - Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Ankarada yapılacak Büyükler Grekoromen Şampiyonasına katılacak Yozgat Belediyespor güreşçilerini dua ile uğurladı.
     Belediyeyi ziyerete gelen sporculara başarılar dileyen Başer, Yozgat Belediyespor Kulübünün Ankarada yapılacak Büyükler Grekoromen Şampiyonasına katılacağını söyledi.
     Takımın, hocaları ile şampiyonaya iyi bir şekilde hazırlandığını ifade eden Başer Ben sporcularımızın hepsinden başarı madalyası bekliyorum. Birazdan kendilerini dua ile Ankaraya uğurlayacağız. Yozgat güreşte Nasuh Akarları Celal Atikleri en son olarak da Rıza Kayaalpı yetiştiren bir ilimiz. Biz Ata sporumuz güreşe destek veren bir iliz. Ümit ediyorum ki takım halinde şampiyon olarak Yozgatımıza dönerler. Biz belediye olarak güreşe her türlü desteği veriyoruz dedi.
     Yozgat Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Mustafa Başer ise Ankarada yapılacak Büyükler Grekoromen Türkiye Şampiyonasına Yozgat Belediyespor kulübü ve Gençlik Spor Kulübü ortak ortaklaşa katıldıklarını söyledi.
     7 belediyespor 2 Gençlik Spor Kulübü olmak üzere toplam 9 güreşçi ile müsabakalara katıldıklarını anlatan Başer, 55, 60, 66, 76, 85, 96 kiloğramlarnda ilimiz temsil edeceğiz. İyi hazırlandık inşallah erken plan yapıp finale çıkarak madalya ile dönmeyi hedefliyoruz şeklinde konuştu.
     Başkan Başer, Belediye Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt ve diğer yetkililerin de katıldığı dua törenin ardından güreşçileri uğurladı.
    
     Muhabir: Özcan Güney / Ömer Sarı
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Başkan Başer, güreşçilerini dua ile uğurladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER