Başkan Herdem milli sporcu Çetinkaya

Başkan Herdem milli sporcu Çetinkaya-yı altınla ödüllendirdi


KAYSERİ (A.A) - Hacılar Belediye Başkanı ve Hacılar Arama-Kurtarma Havacılık Dağcılık ve Kış Sporları Kulübü (HADAK) Başkanı Ahmet Herdem, Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen milli takım seçmelerinde üçüncü olan kulüp sporcularından Buket Çetinkaya-yı altınla ödüllendirdi.
     Herdem, ziyarette yaptığı açıklamada, kayak branşında Kayseri-nin tek milli sporcusu olan Buket Çetinkayanın, 8-15 Nisanda Fransa-da düzenlenecek olan FIS Çocuk Yarışında Türkiye-yi temsil edeceğini söyledi.
     Çetinkaya-yı başarısından dolayı kutlayan Herdem, şöyle devam etti:
     Kulübümüzün yetiştirdiği milli sporculardan birisi de Buket Çetinkaya-dır. Daha önce iki milli sporcu daha yetiştirmiştik. Olimpiyatlarda göndere bayrağımızı çeken yine kulübümüz sporcusuydu. Buket de inşallah Türkiye-de ve Avrupa-da yapılacak olan yarışlarda göndere bayrağımızı çekecektir. Bundan sonra hem kulüp başkanı olarak hem de belediye başkanı olarak her zaman destekçisi olacağımı belirtiyorum. Önümüzdeki yıllarda Buket-ten çok daha iyi başarılar bekliyoruz. Kendisini milli takıma seçildiği ve Erzurum-da yapılan okullararası kayak yarışmasında Türkiye birincisi olduğu için kutluyorum.
     Başkan Herdem, Buket Çetinkaya-yı altınla ödüllendirdi.
    
     Muhabir: Sinan Erdoğan
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Başkan Herdem milli sporcu Çetinkaya Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER