Başkan Özdenden hastalara bayram ziyareti

Başkan Özdenden hastalara bayram ziyareti


ANKARA (A.A) - Ankara-nın Çubuk ilçesi Belediye Başkanı Lokman Özden, Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçede bulunan hastaneleri ziyaret etti.
     Başkan Özden, tedavi gören hastalara acil şifalar dileyip, bayramı evde geçiremeyen hastaların Ramazan Bayramlarını kutladı.
     Özden, ziyarette, bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastaları ziyaret ederek onların gönüllerinin alınmasının çok önemli olduğunu söyledi.
     Hastalarla ve refakatçileriyle tek tek ilgilenen Özden, ziyarette hastalara ve yeni doğan çocuklara da çeşitli hediyeler verdi. Bayramlarda özellikle hastaların ve yaşlıların ziyaretinin çok önemli olduğunu vurgulayan Özden, tüm ilçe halkının da bu tür ziyaretleri gerçekleştirmesi tavsiyesinde bulundu.
     Uzun zamandır hastanede yatan ve çocuklarının kendisinin ziyaretine gelinmediğinden yakınan yaşlı bir kadına, Ben seninin evladın olarak ziyaretine geldim Özden, şunları söyledi:
     Önemli gün ve geceler ile dini bayramlarımızda yaşlılarımıza, hastalarımıza, yetim ve öksüzlerimize ziyaretlerde bulunmak çok önemlidir. Şunu unutmayalım ki bir gün bizde yaşlanacağız veya hastalanarak buralardan geçeceğiz. Bu nedenle bizde bayramdan önce hastanelerimizde yatan hastalarımızı ziyaret ettik. Bayramdan önce bu ziyaretimizin sebebi ise, uzun süre yatarak tedavi gören hastalarımız Bayram tatili dolayısıyla izin alıyorlar. Bu izinler gerçekleşmeden bizde hastalarımızı ziyaret edelim dedik. Ayrıca bayramı evinde değil de hastanede geçiren hastalarımızı ziyaret ederek onların gönüllerini almak istedik.
     Özden, hastalarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Yiğiner
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Başkan Özdenden hastalara bayram ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER