Başkan Tahmazoğlu, kursiyerlerin Evlilik Okulu sertifikasını

Başkan Tahmazoğlu, kursiyerlerin Evlilik Okulu sertifikasını verdi


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi Evlilik Okulu Projesi kapsamında düzenlenen eğitim seminerlerini başarıyla tamamlayan 70 kursiyere, törenle sertifikaları verildi.
     Karataş Kültür Merkezi bahçesinde düzenlenen törene, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı ve Şube Başkanı Ökkeş Titiz, muhtarlar ve kursiyerler katıldı.
     Tahmazoğlu, yaptığı konuşmada, sadece asfalt, kaldırım, yol ve park yapan bir belediye olmadıklarını ifade ederek, Eğitim alanında ciddi yatırımlar yapmış ve eğitime destek veren bir belediyeyiz. Belediyemiz bünyesinde hizmet veren gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizdeki kursiyer sayımız 21 bin 500 kişiye ulaştı. Bu yıl sonu itibariyle 30 bini aşacaktır. Böylelikle Gaziantepin en büyük eğitim kurumu olacağız dedi.
     Evlilik Okulu projesine bugüne kadar 2 bin 447 kişinin katılarak sertifikalarını aldığını belirten Başkan Tahmazoğlu, şöyle konuştu:
     Evlilik Okulu projesini yapmamızdaki amaç evliliğin her boyutunu özellikle evlenecek çiftlerimize veya evli çiftlerimize anlatmak. Karşılıklı birbirini anlamalarına ve dinlemelerine yardımcı olmaktır. Ailenin mutlu bir şekilde devamını sağlamaktır. Eğer verdiğimiz bu eğitimlerle bir çiftimizin boşanmasını dahi engellesek bu bizim için büyük başarıdır.
     Kursiyerlere sertifikalarını dağıtan Tahmazoğlu, daha sonra Karataş Kültür Merkezinde 4 aylık mefruşat kursunu tamamlayan 45 kursiyerin dönem sonu sergisinin açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Zeynep Yücetaş
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Başkan Tahmazoğlu, kursiyerlerin Evlilik Okulu sertifikasını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER