Başkan Yıldızdan NGCye ziyaret

Başkan Yıldızdan NGCye ziyaret


NEVŞEHİR (A.A) - Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini (NGC) ziyaret etti.
     NGCyi ziyaret eden Başkan Yıldızı burada NGC Başkanı Muammer Başer ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
     Ziyarette, Ürgüp Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar konusunda bilgiler veren Yıldız, Nevşehirde bulunan medya kuruluşlarına da kendilerine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.
     Yıldız, gazetecilerin kendi şahsi benlikleri içerisinde değil temsil ettikleri halkı veya medya gurubunu ön plana çıkarması ve ona göre her şeyin daha güzele gitmesi için faaliyet göstermesi gerektiğini belirterek, şunları kaydetti:
     Biz bu manada Ürgüp Belediyesi olarak medyamızın yanındayız. Ama her şey karşılıklı yani sen bana bir adım gelirsin ben sana iki adım gelirim anlayışı her zaman geçerlidir. Bu zaten ilahi bir kuralda, Yüce Mevla Kuran-ı Keriminde öyle buyuruyor. Kulum bana bir adım gelirse ben ona koşarak gelirim buyuruyor. Dolayısıyla medya kurum veya kuruluşlara nasıl gelirse kurum ve kuruluşlarda öyle gider veya kurum kuruluşlar medyaya nasıl giderse medyada ona öyle yaklaşır noktasında bir anlayışla olmak istiyoruz ki o amaçla buradayız. Gazeteci arkadaşlarımıza hem Nevşehir genelinde hem de Türkiye genelinde çalışmalarında başarılar diliyoruz. İnşallah basının desteği ile bizim göremediklerimizi onların göstermesiyle halkımıza hizmeti birlikte yapacağız diye düşünüyorum. Bu konuda da sizlerin desteğini her zaman görüyoruz bundan dolayı da tüm gazeteci arkadaşlarımıza Ürgüp Belediyesine vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.
     Başer de, Yıldıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Bizler Nevşehirde tüm kurum ve kuruluşların her zaman yanındayız. Elimizden geldiği kadarıyla Nevşehire hizmet vermeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımız dünde öyle idi, bugün de öyle ve yarın öyle olacaktır. Ben şahsım ve gazeteci arkadaşlarım adına bizleri ziyaret ettiğiniz için teşekkür ediyorum dedi.
     Yıldız, ziyaretin anısına Başere Ürgüp Belediyesine ait bir çini tabak hediye etti.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Başkan Yıldızdan NGCye ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER