Başkentte 30 bin çocuğa ücretsiz yaz

Başkentte 30 bin çocuğa ücretsiz yaz kursu


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaklaşık 30 bin çocuğa ücretsiz yaz kursu veriyor.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, çocuk kulübü ve gençlik merkezlerinde başlatılan yaz kurslarından yaklaşık 30 bin çocuk faydalanıyor. Kurslarda sportif aktivitelere ve sanatsal faaliyetlere katılan, yabancı dil öğrenen çocuklar, yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor.
     Merkezlerde çocuklar ve gençler, tenis, masa tenisi, langırt, dart, mini golf, judo, eskrim, karate, gibi çeşitli spor dallarında kendini geliştirebiliyor.
     Kursa katılan öğrencilerin bir bölümünü de yetersiz oldukları dersler için eğitim desteği verilirken, öğrenciler resim, el sanatları, tiyatro, drama, halk oyunları, bağlama, piyano, keman, gitar, ney, keman, dans gibi sanat dallarına da yönlendiriliyor.
     Kurslar, Sokakta Çalışan Çocuklar Merkezi ile Ahmetler, Aktepe, Altındağ, Keçiören, Mamak, Sincan, Sinanlı, Elmadağ, Batıkent, Bala, Batıpark, Ansera, Dikmen Çocuk Kulüpleri, Altındağ, Elmadağ, Ansera, Dikmen, Mamak, Batıkent, Gençlik Parkı,Bala, Kalecik Gençlik Merkezleri ve Eryaman, Sincan, Çubuk, Pursaklar, Akyurt, Araplar,Planet Aile Yaşam Merkezleri ile Sincan Kapalı Spor Salonu-nda yeni eğitim-öğretim yılı başlangıcına kadar sürecek.
    
     Muhabir: Merve Yıldızalp
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Başkentte 30 bin çocuğa ücretsiz yaz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER