Basketbol

Basketbol -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Edremit Belediyesini yenerek, ligde ikide iki yaptığımız için mutluyuz


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİnin genel menajeri Ahmet Bozbey, ligin ikinci haftasında Edremit Belediyesini yenerek ikide iki yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sezona büyük hedeflerle başladıklarını belirterek, yeni sezonun ikinci maçında konuk ettikleri Edremit Belediyesini 81-65 mağlup ettiklerini hatırlattı.
     Sezona güçlü bir kadroyla başlamanın karşılığını almaya başladıklarını dile getiren Bozbey, şöyle konuştu:
     Kulüp olarak bu yıl üst sıraları hedefliyoruz. Sezon boyunca üst sıralardan kopmayarak, ilk üç arasında yer almak istiyoruz. Edremit Belediyesi karşılaşması ilk haftaya nazaran bizim için daha kolay geçti. Edremit Belediyesini yenerek, ligde ikide iki yaptığımız için mutluyuz. İnşallah bu performansımızı sezon boyunca devam ettiririz.
     Edremit Belediyesi karşılaşmasında taraftarın takıma olan desteğinden memnun olduklarını da ifade eden Bozbey, taraftarlardan sezon boyu desteklerini artırarak devam ettirmelerini istedi.
     Ahmet Bozbey, Edremit Belediyesi galibiyetinin 1 Kasım Perşembe günü sahalarında oynayacakları Kadınlar Avrupa Kupası E Grubundaki Södetalje BBK maçı öncesi büyük moral olduğunu da sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Hüseyin Doğru

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER