Basketbol

Basketbol -Trabzonspor, eski Beşiktaşlı El-Amin ile sözleşme imzaladı


TRABZON (A.A) - Basketbol Erkekler İkinci Liginde mücadele eden Trabzonspor, bir dönem Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giyen ABDli oyuncu Khalid Numan El-Amin ile sözleşme imzaladı.
     Zorlu Grand Otelde düzenlenen ve kulüp genel sekreteri Münir Koçhan, kulüp basın ve halkla ilişkiler sorumlusu Ertuğrul Doğanın hazır bulunduğu imza töreninde El-Amin ile sezon sonuna dek sözleşme imzalandı.
     El-Amin imza töreninde yaptığı açıklamada, Trabzonsporun başarısı için geldiğin belirterek, Burada çok güzel günler geçireceğimize inanıyorum. Tek bir sebep yüzündün getirildim o da kazanmak. Her maçı kazanarak, takımı birinci lige çıkartmak üzere getirildim. Burada olmamın tek ve ana nedeni bu. Bu amaç doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapacağım dedi.
     Daha önce Beşiktaş ve Türk Telekom formalarını giydiğini anımsatan E-Amin, Başka ülkelerde de forma giydim, ama Türkiyenin bende gerçekten farklı bir yeri var. Burada olmaktan her zaman çok mutlu oldum. Şimdi de Trabzonspordayım. Taraftarlar beni diğer kulüplerdeki gibi sevip bağırlarına basacak ve onlarla çok iyi işler yapacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Selçuk Kılıç
     Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER