Basketbol

Basketbol -Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yönetici ve oyuncuları söyleşiye katıldı


GAZİANTEP (A.A) - Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin yönetici ve oyuncuları öğrencilerle bir araya geldi.
     Sanko Ortaokulundan yapılan yazılı açıklamaya göre, başantrenör Cem Akdağ, genel menejeri Boray Dai ile oyunculardan Mesut Ademoğlu, Isaiah Swann ve Erden Eryüz, Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezinde gerçekleşen söyleşide öğrencilerin sorularını cevapladı.
     Akdağ, takımın desteklenmesi gereğini belirterek, pazar günü yapacakları Galatasaray Medical Park maçını kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.
     Isaiah Swann da Türkiyede futbolun ilk sırada yer aldığını ancak basketbolun da birkaç yıl içinde istenilen yere geleceğini vurguladı. Erden Eryüz ise aralarından iyi basketbolcular çıkabileceğini belirttiği öğrencilere bunun için disiplinli çalışmalarını önerdi.
     Sanko Okulları Akademik Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tilfarlıgil de spor takımlarına destek verdiklerini belirtti.
     Söyleşi sonunda çekilen kurada forma kazanan 6 öğrenci, bunları oyunculara imzalattırırken, Swann da bir grup öğrenciyle okul bahçesindeki basketbol sahasında mini maç yaptı.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER