Basketbol

Basketbol -Erdemirspor Genel Menajeri Erdinç: -"Play-offta mücadele etme hakkı kazanmak istiyoruz"


ZONGULDAK (A.A) - Beko Basketbol Ligi takımlarından Erdemirsporun genel menajeri Ömer Erdinç, play-offta mücadele etmek istediklerini söyledi.
     Erdinç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesporu 88-61 mağlup ederek play-offun en güçlü adayları arasında yer aldıklarını anlattı.
     Oyuncularının aldıkları galibiyetle play-off için ne kadar istekli olduklarını kanıtladıklarını belirten Erdinç, şöyle konuştu:
     "Beşiktaşı 24 Nisanda sahamızda konuk edeceğiz. Önümüzdeki maçlarda elimizden gelen performansı göstererek play-offta mücadele etme hakkını kazanmak istiyoruz. Yönetimimiz, oyuncularımız ve teknik kadro bu bilinç içinde. Bu hedef doğrultusunda 24 Nisanda sahamızda oynayacağımız Beşiktaş maçına ciddi şekilde hazırlanıyoruz.
     Bu maçı da kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Oyuncularımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Bu önemli maçta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacaklarını, play-off yolunda ilerleyen takımlarını coşkuyla destekleyeceklerinden kuşkum yok."
    
     Muhabir: Mustafa Kemal Bektaş/Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Kemal Kaymak

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER