Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey: Dinamo Kursk engelini aşarak, final yolunu çok büyük bir şekilde araladığımızı düşünüyoruz


KAYSERİ (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Rus ekibi Dinamo Kursku eleyen Kayseri KASKİnin Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Dinamo Kursk engelini aşarak, final yolunu çok büyük bir şekilde araladığımızı düşünüyoruz dedi.
     Ahmet Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kupada çeyrek finalin rövanş maçında Rusyada Dinamo Kurska 77-64 yenilmelerine rağmen, ilk maçta 15 sayı farkla galip geldikleri için yarı finale yükseldiklerini belirtti.
     Bu sezon Avrupa Kupasını Kayseriye getirmeye kararlı olduklarını ifade eden Bozbey, bunu başaracak gücün de kendilerinde mevcut olduğunu vurguladı.
     Bozbey, şunları kaydetti:
     Avrupa Kupasında son iki senedir kupa şampiyonlarını eliyoruz. Geçen sene sekizli finallerde bir önceki senenin şampiyonu İsrail ekibi Elitzur Prashkovsky Ramlayı elemiştik. Bu sene de geçen senenin şampiyonu Dinamo Kursku saf dışı ettik. Bu bizim için çok büyük bir başarı. Çok zor bir maç oldu. Stresli, gergin bir karşılaşmaydı. Bu zorlu karşılaşmalar sonucunda galip geldiğimiz için mutluyuz. Dinamo Kursk engelini aşarak, final yolunu çok büyük bir şekilde araladığımızı düşünüyoruz. Çünkü çok önemli bir rakibi kupa dışına ittik. Bundan sonraki rakipler Dinamo Kurska nazaran daha kolay rakipler. Fakat yarı finalin, finalin kolay maçı olmaz. Biz rehavete kapılmadan en iyi şekilde o maçlara da hazırlanacağız. Avrupa Kupasını almak istiyoruz artık. Çünkü bu kupayı hak ettik.
     Avrupa Kupası yarı finalinde Slovakya takımlarından MBK Ruzomberok ile eşleştiklerini dile getiren Bozbey, yarı final ilk maçının 7 Şubatta Slovakyada rövanşın ise 14 Şubatta Kayseride oynanacağını kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER