Basketbol: Maçın ardından

Basketbol: Maçın ardından -Adana BOTAŞ Başantrenörü Akkaya: Yabancı oyuncuların Samsun Basketbolu bırakıp gitmesinin bir cezası olmalı -Samsun Basketbol Başantrenörü Kumbasar: Ligi iyi bir noktada bitirmek için herkes


ADANA (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Samsun Basketbolu 106-48 yenen Adana BOTAŞın başantrenörü Aziz Akkaya, Samsun Basketbolun yabancı oyuncularının takımlarından ayrıldığını hatırlatarak, Yabancı oyuncuların Samsun Basketbolu bırakıp gitmesinin bir cezası olmalı dedi.
     Akkaya, maçın ardından yaptığı açıklamada, oyuncuların takımlarını bırakıp gitmesinin Türk basketbolu açısından üzüntü verici olduğunu ifade etti.
     Samsun Basketbolun Türk oyuncularını yüreklerini ortaya koyarak oynadıkları için kutladığını belirten Akkaya, şöyle konuştu:
     Yabancı oyuncuların Samsun Basketbolu bırakıp gitmesinin bir cezası olmalı. Oyuncuların maça çıkmamasının suçlusu kimse faturası kesilmelidir. Bu şekilde Türkiyede kadın basketbolunun değeri düşer. Ben de bunun için bir maç değerlendirmesi yapmak istemiyorum. Değerlendirecek derecede eşit oyun oynayan iki takım yoktu sahada. Sadece oyuncularımı kutluyorum, kazandığımız için mutluyuz.
    
     -Samsun Basketbol cephesi-
    
     Samsun Basketbol Başantrenörü Murat Kumbasar ise kötü bir dönemden geçtiklerini, yabancı oyuncularının gitmesiyle takımlarının güç kaybettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Artık, yabancı oyuncusu olmayan bir takımız. Geriye kalan oyuncularımız da elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ligin bitmesine çok kısa bir süre kaldı ve ligi iyi bir noktada bitirmek için herkes elini taşın altına koymalı. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Basketbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER