Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Kayseri KASKİ Genel Menajeri Bozbey: İlk hedefimiz gruptan çıkmak


KAYSERİ (A.A) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Kayseri KASKİ Genel Menajeri Ahmet Bozbey, Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında ilk hedefimiz gruptan çıkmak dedi.
     Bozbey, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayseri KASKİnin de yer aldığı Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası (B) Grubu maçlarının, yarın Konyada başlayacağını belirterek, grup maçlarının 14 Ekime kadar süreceğini ifade etti.
     Grupta Beşiktaş, Canik Belediyesi ve Samsun Basketbol takımlarıyla ilk ikiye girme mücadelesi vereceklerini dile getiren Bozbey, Biz hedefi olan bir kulübüz. Geçen sezonlarda hep başarılı sonuçlar alıp ligin üst sıralarında yer alıyorduk. Fakat Türkiye Kupasında şanssızlıklar yakamızı bırakmıyordu. Bu sezon bu şanssızlığı kırmak istiyoruz. Kupada grup sistemi bu sene ilk defa uygulanacak. Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupasında ilk hedefimiz gruptan çıkmak. Takımımıza güveniyoruz. İnşallah grubu birinci sırada tamamlayıp, bir üst tura çıkacağız. Daha sonra sekizli finallerde de finale kadar gitmek istiyoruz diye konuştu.
     Bozbey, takımda morallerin yerinde olduğunu ifade ederek, Sezon başında üç özel turnuvaya katılarak, takımımızı lig ve kupa maçları öncesi en iyi şekilde hazırlamaya çalıştık. Adanadaki BOTAŞ Cupta sakatlanan guard Nuria Martinez yavaş yavaş iyileşiyor. Onu bu maçlarda riske etmek istemiyoruz ama gerek duyarsak oynatabiliriz. Onun dışında bir eksiğimiz yok. İnşallah güzel sonuçlarla Kayseriye döneriz dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Orhan Canbulatel
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER