Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası -Samsun Basketbol Başantrenörü Kalaycıoğlu: -Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi sahada en iyi şekilde yaptı -Beşiktaş Başantrenörü Öztürk: -Amerikalı oyuncumuz biraz daha


KONYA (A.A) - Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası B Grubunda Beşiktaşı 63-46 yenen Samsun Basketbolun başantrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi sahada en iyi şekilde yaptı dedi.
     Kalaycıoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş ile Samsunun Ligde kadrosunu en son oluşturan iki takım olduğunu söyledi.
     Rakipte tek, kendi takımında ise 2 yabancının oynadığını dile getiren Kalaycıoğlu, şunları kaydetti:
     Oyuncularımız ellerinden gelen mücadeleyi sahada en iyi şekilde yaptı. Bu maçı kazanmak yetmiyor. Sadece 2 takım son 8e kalacak. Bu nedenle oynayacağımız maçların önemi büyük. Hedefimiz buradan mutlaka 8li finallere katılmak.
    
     -Beşiktaş cephesi
    
     Beşiktaş Başantrenörü Mehmetcan Öztürk ise genç bir kadroyla maçı çıkmaları nedeniyle 21 top kaybı yaptıklarını belirtti.
     Bunun kendilerine sayı olarak geri döndüğünü ifade eden Öztürk, şunları söyledi:
     İlk yarı direnç gösterdik. İkinci yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. Amerikalı oyuncumuzun da performansı bizi etkiledi. Amerikalı oyuncumuz biraz daha katkı yapmış olsaydı maça ortak olabilirdik. Ben buna bağlıyorum. Genç oyuncular ellerinden geleni yaptı. İlerleyen maçlarda bu oyuncuların da katkısı ve yabancı oyuncu takviyesiyle daha iyi oynayabilir, daha iyi yerlere gelebiliriz.
    
     Muhabir : Basir Gülüm / Rıfat Yerlikaya / Musa Samur
     Yayıncı : Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Kadınlar Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER