Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Galatasaray Medical Park: 62 - Olin Edirne: 48 Salon: Halkapınar Hakemler: Murat Biricik, Sami Özel, Seher Ayşe Nur Yazıcıoğlu Galatasaray Medical Park: Ender 2, Goksenin 6, Hawkins 10, Macvan


İZMİR (A.A) - Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası D Grubunda Galatasaray Medical Park, Olin Edirneyi 62-48 yendi.
     Maça iyi başlayan ve 6. dakikada 12-4 üstünlük kuran Galatasaray Medical Park, son bölümde Ender ve Ersin ile bulduğu sayılarla periyodu 16-12 önde tamamladı.
     2. periyoda Berkay ve Parakhouskinin sayılarıyla başlayan Olin Edirne, 13. dakikada Jelinekin 3 sayılık basketiyle ilk defa öne geçti: (20-18). Son 2 dakikalık bölümde daha etkili bir oyun ortaya koyan Galatasaray Medical Park, devreyi 33-26 önde bitirdi.
     3. çeyreğe de iyi başlayan ve 24. dakikada 13 sayılık (42-29) farkı yakalayan Galatasaray Medical Park, son 5 dakikalık bölümde aradaki farkı açtı ve periyodu 52-36 üstün tamamladı.
     İlk 4 dakikasında her iki ekibin de sayı üretmekte zorlandığı son periyodun kalan bölümde hücumda daha etkili olan Galatasaray Medical Park, karşılaşmayı 62-48 galip bitirdi.
     Karşılaşmada 15 sayı atan ve en skorer isim olan Galatasaray Medical Parktan NDong, müsabakanın en değerli oyuncusu da seçildi.
    
     -İkinci günün programı-
    
     Fenerbahçe Ülker ve Galatasaray Medical Parkın ilk günü galibiyetle tamamladığı D Grubunda yarın saat 18.00de Erdemir-Galatasaray Medical Park, saat 20.15te Olin Edirne-Fenerbahçe Ülker maçları oynanacak.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Halil Şahin / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER