Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Anadolu Efes Başantrenörü Mahmuti: -Kazandık ama iyi basketbol oynayamadık -Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Babaoğlu: -Sezon yeni başladı, yeni kurulmuş bir kadromuz var


ADANA (A.A) - Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası (A) Grubunda ikinci gün maçlarında 8li finallere çıkmayı garantileyen Anadolu Efesin başantrenörü Oktay Mahmuti, Kazandık ama iyi basketbol oynayamadık dedi.
     Mahmuti, Mersin Büyükşehir Belediyesini 74-69 yendikleri maç sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başlamadıklarını, istedikleri baskıyı 3. çeyrekte kurabildiklerini söyledi.
     Kazanmalarına rağmen iyi basketbol oynayamadıklarını ifade eden Mahmuti, Kopukluklar vardı, beklemediğimiz hatalar yaptık. Oyuncu yeteneklerimiz sayesinde kazandık. Önemli olan kazanmaktı ama analiz yapmak lazım. Bu kadar inişli çıkışlı oynama hakkına sahip değiliz. Bunu düzeltmemiz lazım dedi.
     Mersin Büyükşehir Belediyesi Başantrenörü Mete Babaoğlu da maçın bir bölümünü önde götürmelerine rağmen rakibin kadro derinliği karşısında tutunamadıklarını söyledi.
     Faul sorunu yaşadıklarını dile getiren Babaoğlu, Sezon yeni başladı, yeni kurulmuş bir kadromuz var. Diğer maçın neticesine göre yarınki maç bizim için final olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşık / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER