Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası

Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası -Mersin Büyükşehir Belediyesi: 69 - Anadolu Efes: 74 Salon: Menderes Hakemler: Serkan Emlek, Altuğ Köselerli, Sertan Kırklar Mersin Büyükşehir Belediyesi: Ali 15, Hakan Köseoğlu 4, Altan 7, Ha


ADANA (A.A) - Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası (A) Grubunda Anadolu Efes, Mersin Büyükşehir Belediyesini 74-69 yendi.
     Birinci periyoda iyi başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Efes karşısında ilk 5 dakikayı 9-6 önde geçti. Rakibine karşı daha iyi bir görüntü sergileyen Mersin temsilcisi, ilk çeyreği de 19-13 önde tamamladı.
     İkinci çeyreğe de hızlı başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi bir ara farkı 12 sayıya (27-15) kadar çıkardı. Anadolu Efesin oyundan kopmaması sonucu bulunan karşılıklı sayılarla devreye Mersin Büyükşehir Belediyesinin 40-36 üstünlüğüyle gidildi.
     Üçüncü periyoda iyi başlayan Anadolu Efes, aradaki farkı kapatarak çeyreğin 3. dakikasında öne geçti (43-42). Her iki ekibin bulduğu karşılıklı sayılarla geçen bu periyotu Anadolu Efes 60-56 önde bitirdi.
     Son derece çekişmeli mücadeleye sahne olan son çeyrekte rakibine öne geçme şansı vermeyen Anadolu Efes maçı 74-69 kazandı.
     Bu karşılaşma sonunda gruptaki ilk iki maçını kazanan Anadolu Efes Spor Toto Erkekler Türkiye Kupasında 8li finallere çıkmayı garantiledi.
     Maçın en değerli oyuncu ise Anadolu Efesten Lucas seçildi.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık / Volkan Kaşık / Ülkü Parlakyıldız Karakuş
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Basketbol: Spor Toto Türkiye Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER