Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası

Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası -Türkiye, son grup maçında Sırbistana 67-45 mağlup oldu


SAKARYA (A.A) - Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvasında Türkiye, son grup maçında Sırbistana 67-45 mağlup oldu.
     Atatürk Kapalı Spor Salonunda devam eden turnuvanın A Grubunda ilk olarak Fransa ve İsveç karşılaştı. Fransanın 73-57 kazandığı maçta en skorer isim, 20 sayı Gombault Stephane olurken, İsveçte Samuel Berglund, 14 sayıyla oynadı.
     Gruptaki diğer maçta ise Letonya, Çini 71-67 mağlup etti. Letonyada Renars Birkans, 23 sayılık performans sergilerken, Çin milli takımında Yanhao Zhao 15 sayı kaydetti.
     Gruptaki son maçta ise Türkiye ile Sırbistan karşı karşıya geldi. Sırbistanın 67-45 kazandığı maçta, Milos Glisic 14 sayıyla takımının en etkili oyuncusu olurken, Türkiye adına Mert Başdan 7 sayıyla maçı tamamladı.
    
     -B Grubu-
    
     Turnuvanın B Grubunda ise ilk maçta Arjantin, Slovenyayı 62-56 mağlup ederken, Jeffrey Andrew Merchant attığı 18 sayıyla takımına galibiyeti getiren isim oldu. Slovenyada da Blaz Mesicek, 12 sayı kaydetti.
     Bir diğer grup maçında Yunanistan, Almanyayı 75-45 yendi. Yunan milli takımında Vasilis Charalampopoulos, 15 sayıyla maçı tamamlarken, Almanyada Taras Tibor, 14 sayıyla oynadı.
     Gruptaki son maçta ise Ukrayna, Karadağı 56-46 yenmeyi başardı. Ukraynada 15 sayıyla oynayan Svyatoslav Mikhayliuk ile 13 sayı kaydeden Ognjen Carapic, takımlarının en skorer oyuncuları oldu.
     Turnuva, Perşembe günkü çeyrek final maçlarıyla devam edecek.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Basketbol: Uluslararası Yıldız Erkekler Turnuvası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER