Batalla seriye bağladı

Batalla seriye bağladı -Bursasporun 10 numarası Batalla, hem sergilediği futbol hem de attığı gollerle takımına puanlar kazandırıyor -Ligde geride kalan 11 maçta 5 golü bulunan Arjantinli futbolcu, son 3 maçta rakip fileleri


BURSA (A.A) - Bursasporun 10 numarası Pablo Martin Batalla, hem sergilediği futbol hem de attığı gollerle takımına puanlar kazandırıyor. Ligde geride kalan 11 maçta 5 golü bulunan Arjantinli futbolcu, son 3 maçta rakip fileleri boş geçmedi.
     Yeşil-beyazlı takımda 4. sezonunu geçiren ve geldiği günden itibaren takımın vazgeçilmezleri arasında yerini alan Batalla, takımın 2009-2010 sezonunda elde ettiği şampiyonlukta önemli pay sahibi oldu.
     Bursasporun son 3 sezonda gerek Süper Ligde gerekse Türkiye Kupasında elde ettiği başarıya önemli katkısı olan Batalla, bu sezona da hızlı bir giriş yaptı. Ligin ilk 3 haftasında iyi futbol sergilemesine rağmen gol yollarında etkili olamayan başarılı orta saha oyuncusu patlamayı takımının 4-1 kazandığı Kardemir Karabükspor maçında yaptı.
     Paslarıyla arkadaşlarını pozisyonlara sokan Batalla, attığı 2 golle farklı galibiyetin mimarı oldu. Bu maçın ardından golleriyle olmasa da asistleriyle maçlara damgasını vuran Arjantinli futbolcu, Trabzonspor maçında yeniden sahne aldı. Bursasporun ilk Trabzon deplasman galibiyetini elde ettiği 1-0 biten maçın tek golünü atan yıldız futbolcu, bu sayede kulüp tarihine de geçmiş oldu.
     Ardından Bursada oynanan ve yeşil-beyazlı takımın 2-1 kaybettiği Kasımpaşaspor maçında da rakip fileleri havalandıran Batalla, geçen hafta da takımını yenilgiden kurtaran golü attı.
     Bursasporun Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı ve gol düellosu şeklinde geçen maçta skor 3-2 ev sahibi takımın lehine devam ederken sahneye çıkan Batalla, güzel bir golle skorda dengeyi sağladı ve takımına 1 puan kazandırdı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Batalla seriye bağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER